Opti-Guard Fabric

Opti-Guard Fabric

Interieur

Opti-Guard Fabric

Opti-Guard Fabric beschermt op dezelfde wijze als Opti-Guard Leather stoffen bekleding zoals stoelen, vloermatten, tapijten, cabrioletkappen en andere textieloppervlakken voor het maximaal beschermen van uw auto interieur.

Opti-Guard Fabric laat een hydofobische barriere achter waardoor vlekken niet kunnen doordringen in de structuur. Met Opti-Guard Fabric hechten vlekken zich niet aan de stoffen en kunnen daardoor makkelijk verwijderd worden. Voor het verwijderen heeft u geen hardnekkige schoonmaakmiddelen nodig wat de levensduur van uw interieur verlengt.

Biedt bescherming tegen vlekken
Langere levensduur van stoffen
Makkelijk vuil en vlekken verwijderen
Vuil hecht niet aan het interieur
Uitstekend
Gebaseerd op 13 recensies
Kim de Jonge
Kim de Jonge
2021-12-23
Vakman
Nick Meedendorp
Nick Meedendorp
2021-10-25
Uitermate tevreden over het advies en de uitvoering van alle behandelingen bij Splendid Detailing. Duidelijke en zeer vriendelijke communicatie. Puur vakwerk en geen detail wordt overgeslagen.
Patricia Beulens Peeters
Patricia Beulens Peeters
2021-10-23
Vriendelijke man, passie voor zijn staalt hij uit. En hij weet waar hij over praat, geeft goed en eerlijk advies over zijn producten. Veel op voorraad.
Bart Anouska de Vries
Bart Anouska de Vries
2021-06-01
Na enige ergernissen aan diverse krasjes en verontreiniging in de lak contact opgenomen met patrick. Hier werd gevraagd eens langs te komen voor uitleg over wat hij voor mij zou kunnen betekenen. De uitleg was helder en duidelijk. Er werd goed verteld welke stappen er zouden worden uitgevoerd en hoe dit werd gedaan. En konden direct een afspraak maken. De auto kon op een tijdstip dat het ons uitkwam worden gebracht wat voor ons een uitkomst was. Een aantal dagen werden we op de hoogte gehouden met foto’s van de resultaten. De vrijdag konden we om de auto en het resultaat was prachtig boven verwachting. Zeker het aanraden waard voor een perfect gecoate wagen. Direct wat producten mee genomen voor het wassen van de auto. Ook hier werd ik goed geholpen en kreeg ik een prima uitleg wat er nodig was en hoe ik het moest gebruiken.Kort samen gevat. Super service, klant gericht en kennis van producten en werkzaamheden
Menno Paauwe
Menno Paauwe
2021-03-08
Echte aanrader als je je auto perfect wil hebben! Patrick is een vakman en leverd kwaliteit af! Flexibel en komt zijn afspraken na. Veel kennis in huis waardoor hij een juist advies kan geven. Erg blij met het resultaat!
Martijn Oppeneer
Martijn Oppeneer
2021-03-07
Om mijn auto te laten detailen en te voorzien van een coating, heb ik contact opgenomen Patrick van Splendid detailing. Ik vond het heel fijn dat Patrick mij meteen uitnodigde om een persoonlijke uitleg te geven over hoe het detailing proces van mijn auto ging verlopen. Hierna hebben we een datum geprikt en de auto gebracht. Na een week kon ik de auto ophalen en was ik blij verrast! De auto zag er weer uit als nieuw! Patrick is een gepassioneerde detailer die liefde heeft voor het vak wat hij uitoefent! Daarnaast is ook de nazorg bij Splendid detailing zeer goed! Heb je vragen over het verzorgen van je auto of producten die hier voor nodig zijn. Neem contact met Patrick op en hij helpt je met alle plezier!Patrick bedankt voor het vakwerk wat je hebt afgeleverd! Ik beveel het iedereen aan die het beste wil voor zijn auto!
Hans Lute
Hans Lute
2021-03-07
Patrick is een goede betrouwbare man die goed werk verricht! Hij doet vakkundig werk en levert de auto PERFECT af. Bij dit bedrijf kan je je auto met een goed gevoel achterlaten voor mooi resultaat.
Jochem de Bat
Jochem de Bat
2021-03-07
Wij hebben onze Audi SQ7 voor het laatst bij Patrick van Splendid Detailing laten behandelen. Deze keerde in nieuwstaat bij ons terug. Patrick is erg gepassioneerd in zijn werk en dat was zeker te zien aan het eindresultaat. Ook is het fijn op de manier hoe je als klant behandeld wordt. Al met al, een ontzettende aanrader!
roy vos (Airz_rs)
roy vos (Airz_rs)
2020-09-29
Patrick van Opti-coat Goes is een man met liefde voor zijn passie. Hij doet ook echt uiterste best om alles zo goed mogelijk van dienst te zijn, heb je vragen stel ze zeker aan hem hij zal advies geven wat voor jouw auto het beste is.
Opti-Guard Fabric Behandeling

Detailing op maat

Opti-Coat op maat

Er zijn vele soorten Opti-Coat behandelingen mogelijk, zowel voor uw exterieur als interieur. Wanneer u een offerte aanvraagt, brengen wij kosteloos een advies op maat uit. Wij lichten deze graag persoonlijk toe zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Alles voor u en uw auto!

Daarnaast zijn wij via chat, WhatsApp of telefoon bereikbaar voor al uw vragen.

Splendid DetailinG

Onze Locatie

Vragen?

Heeft u vragen over Opti-Coat Coatings of andere Car Detailing behandelingen neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.