Opti-Coat Pro

Duurzame keramische coating

Wat is Opti-Coat Pro?

Opti-Coat Pro is de meest geavanceerde en duurzame keramische coating op de markt. Deze innovatieve formule is speciaal ontworpen om uw voertuig een ongeëvenaarde bescherming te bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waaronder UV-stralen, verontreinigingen, zure regen, vogeluitwerpselen en krassen. Opti-Coat Pro is een Siliciumcarbide coating welke ontwikkeld is voor het beschermen van uw autolak. Wanneer de coating aangebracht is op uw voertuig gaat deze een verbinding aan met de blanke lak wat resulteert in een uniforme laag. Gezien het geen wax of sealing is beschermt het uw auto op de lange termijn. Opti-Coat Pro is vele malen dikker dan traditionele lakbeschermingen en hoeft slechts eenmalig te worden aangebracht.

Zeer chemisch beschermend
Lange levensduur
5 jaar garantie
Grotere hardheid dan glascoatings
Vuilafstotend
Meer Glans
Coatings zijn de ultieme lakbescherming
Minimaal 5 tot onbeperkt garantie
Gecertificeerde Opti-Coat installer
Meer dan 15 jaar car detailing ervaring

Bescherming en Glans

Waarom Opti-Coat Pro kiezen?

Langdurige Bescherming: Opti-Coat Pro biedt een duurzame bescherming die jarenlang meegaat, waardoor uw voertuig er langer als nieuw uit blijft zien.

Diepe Glans: Dankzij de heldere, glasachtige afwerking krijgt uw auto een diepe, reflecterende glans die indruk maakt op iedereen die hem ziet.

Investeren in Waarde: Met Opti-Coat Pro investeert u niet alleen in de langdurige schoonheid van uw voertuig, maar ook in de toekomstige waarde ervan.

Eenvoudig Onderhoud: Met Opti-Coat Pro wordt het reinigen van uw auto een fluitje van een cent. Vuil en verontreinigingen hechten zich minder gemakkelijk aan het oppervlak, waardoor uw auto langer schoon blijft.

Bescherming tegen Elementen: Of het nu gaat om schadelijke UV-stralen, zure regen of krasjes, Opti-Coat Pro vormt een sterke barrière die uw lak beschermt tegen schadelijke invloeden.

Uitstekend
Gebaseerd op 13 recensies
Kim de Jonge
Kim de Jonge
2021-12-23
Vakman
Nick Meedendorp
Nick Meedendorp
2021-10-25
Uitermate tevreden over het advies en de uitvoering van alle behandelingen bij Splendid Detailing. Duidelijke en zeer vriendelijke communicatie. Puur vakwerk en geen detail wordt overgeslagen.
Patricia Beulens Peeters
Patricia Beulens Peeters
2021-10-23
Vriendelijke man, passie voor zijn staalt hij uit. En hij weet waar hij over praat, geeft goed en eerlijk advies over zijn producten. Veel op voorraad.
Bart Anouska de Vries
Bart Anouska de Vries
2021-06-01
Na enige ergernissen aan diverse krasjes en verontreiniging in de lak contact opgenomen met patrick. Hier werd gevraagd eens langs te komen voor uitleg over wat hij voor mij zou kunnen betekenen. De uitleg was helder en duidelijk. Er werd goed verteld welke stappen er zouden worden uitgevoerd en hoe dit werd gedaan. En konden direct een afspraak maken. De auto kon op een tijdstip dat het ons uitkwam worden gebracht wat voor ons een uitkomst was. Een aantal dagen werden we op de hoogte gehouden met foto’s van de resultaten. De vrijdag konden we om de auto en het resultaat was prachtig boven verwachting. Zeker het aanraden waard voor een perfect gecoate wagen. Direct wat producten mee genomen voor het wassen van de auto. Ook hier werd ik goed geholpen en kreeg ik een prima uitleg wat er nodig was en hoe ik het moest gebruiken.Kort samen gevat. Super service, klant gericht en kennis van producten en werkzaamheden
Menno Paauwe
Menno Paauwe
2021-03-08
Echte aanrader als je je auto perfect wil hebben! Patrick is een vakman en leverd kwaliteit af! Flexibel en komt zijn afspraken na. Veel kennis in huis waardoor hij een juist advies kan geven. Erg blij met het resultaat!
Martijn Oppeneer
Martijn Oppeneer
2021-03-07
Om mijn auto te laten detailen en te voorzien van een coating, heb ik contact opgenomen Patrick van Splendid detailing. Ik vond het heel fijn dat Patrick mij meteen uitnodigde om een persoonlijke uitleg te geven over hoe het detailing proces van mijn auto ging verlopen. Hierna hebben we een datum geprikt en de auto gebracht. Na een week kon ik de auto ophalen en was ik blij verrast! De auto zag er weer uit als nieuw! Patrick is een gepassioneerde detailer die liefde heeft voor het vak wat hij uitoefent! Daarnaast is ook de nazorg bij Splendid detailing zeer goed! Heb je vragen over het verzorgen van je auto of producten die hier voor nodig zijn. Neem contact met Patrick op en hij helpt je met alle plezier!Patrick bedankt voor het vakwerk wat je hebt afgeleverd! Ik beveel het iedereen aan die het beste wil voor zijn auto!
Hans Lute
Hans Lute
2021-03-07
Patrick is een goede betrouwbare man die goed werk verricht! Hij doet vakkundig werk en levert de auto PERFECT af. Bij dit bedrijf kan je je auto met een goed gevoel achterlaten voor mooi resultaat.
Jochem de Bat
Jochem de Bat
2021-03-07
Wij hebben onze Audi SQ7 voor het laatst bij Patrick van Splendid Detailing laten behandelen. Deze keerde in nieuwstaat bij ons terug. Patrick is erg gepassioneerd in zijn werk en dat was zeker te zien aan het eindresultaat. Ook is het fijn op de manier hoe je als klant behandeld wordt. Al met al, een ontzettende aanrader!
roy vos (Airz_rs)
roy vos (Airz_rs)
2020-09-29
Patrick van Opti-coat Goes is een man met liefde voor zijn passie. Hij doet ook echt uiterste best om alles zo goed mogelijk van dienst te zijn, heb je vragen stel ze zeker aan hem hij zal advies geven wat voor jouw auto het beste is.

Duurzame keramische coating

Gecertificeerd Opti-Coat Pro Installer

Bij Splendid Detailing zijn we trots op onze deskundigheid en toewijding aan perfectie. Ons team van hoogopgeleide professionals staat klaar om Opti-Coat Pro met uiterste precisie op uw voertuig aan te brengen, zodat u het maximale uit de beschermende eigenschappen kunt halen. Wij begrijpen dat uw auto meer is dan alleen een voertuig – het is een investering en een passie. Daarom behandelen we elke auto alsof het de onze is.

Bent u klaar om uw auto te laten stralen met de ongeëvenaarde bescherming en glans van Opti-Coat Pro? Aarzel niet, neem vandaag contact op met Splendid Detailing. Ons toegewijde team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, een afspraak in te plannen en uw auto te voorzien van de langdurige verzorging en verbluffende uitstraling die alleen Opti-Coat Pro kan bieden. Uw waardevolle voertuig verdient niets minder dan een behandeling die de tand des tijds met glans doorstaat. Laat uw auto stralen als nooit tevoren!

Detailing op maat

Opti-Coat op maat

Er zijn vele soorten Opti-Coat behandelingen mogelijk, zowel voor uw exterieur als interieur. Wanneer u een offerte aanvraagt, brengen wij kosteloos een advies op maat uit. Wij lichten deze graag persoonlijk toe zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Alles voor u en uw auto!

Daarnaast zijn wij via chat, WhatsApp of telefoon bereikbaar voor al uw vragen.

Splendid DetailinG

Onze Locatie

Vragen?

Heeft u vragen over Opti-Coat Coatings of andere Car Detailing behandelingen neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.