Auto Coating

auto coating

Een keramische auto coating

In de wereld van auto-onderhoud en -bescherming is er één term die steeds vaker de boventoon voert: keramische auto coatings. Als je op zoek bent naar de ultieme bescherming voor je voertuig, lees dan verder hoe deze techniek daarvoor de meeste geschikte oplossing kan zijn. Ontdek hoe keramische auto coatings de norm hebben verhoogd als het gaat om duurzaamheid, glans en bescherming.

Chemische bescherming
Lange levensduur
>5 jaar garantie
Grotere hardheid dan glascoatings
Vuilafstotend
Meer Glans
Coatings zijn de ultieme lakbescherming
Minimaal 5 tot onbeperkt garantie
Gecertificeerde Opti-Coat installer
Meer dan 15 jaar car detailing ervaring

Bescherming en Glans

Waarom een keramische auto coating?

Wanneer het gaat om het behoud en de bescherming van uw auto, is er geen betere keuze dan een keramische auto coating. In vergelijking met traditionele waxen en afdichtmiddelen, biedt deze specifieke auto coating een reeks voordelen die ongeëvenaard zijn in de autoverzorgingsindustrie. Ten eerste biedt de keramische laag een ongeëvenaarde duurzaamheid. Terwijl de meeste traditionele producten regelmatig opnieuw moeten worden aangebracht om hun effectiviteit te behouden, kan een keramische auto coating jarenlang bescherming bieden.

Bovendien zorgt de unieke samenstelling van de keramische auto coating voor een verbazingwekkende hydrofobe werking. Dit betekent dat water en vuil eenvoudig van het oppervlak van uw voertuig rollen, waardoor het risico op watervlekken en oxidatie wordt verminderd. Daarnaast zorgt deze coating voor een diepe, rijke glans die de esthetiek van elk voertuigtype versterkt. Wanneer u zoekt naar een ‘auto coating’ die zowel functionaliteit als schoonheid biedt, dan is de keramische auto coating de ideale keuze voor elke autoliefhebber.

Uitstekend
Gebaseerd op 13 recensies
Kim de Jonge
Kim de Jonge
2021-12-23
Vakman
Nick Meedendorp
Nick Meedendorp
2021-10-25
Uitermate tevreden over het advies en de uitvoering van alle behandelingen bij Splendid Detailing. Duidelijke en zeer vriendelijke communicatie. Puur vakwerk en geen detail wordt overgeslagen.
Patricia Beulens Peeters
Patricia Beulens Peeters
2021-10-23
Vriendelijke man, passie voor zijn staalt hij uit. En hij weet waar hij over praat, geeft goed en eerlijk advies over zijn producten. Veel op voorraad.
Bart Anouska de Vries
Bart Anouska de Vries
2021-06-01
Na enige ergernissen aan diverse krasjes en verontreiniging in de lak contact opgenomen met patrick. Hier werd gevraagd eens langs te komen voor uitleg over wat hij voor mij zou kunnen betekenen. De uitleg was helder en duidelijk. Er werd goed verteld welke stappen er zouden worden uitgevoerd en hoe dit werd gedaan. En konden direct een afspraak maken. De auto kon op een tijdstip dat het ons uitkwam worden gebracht wat voor ons een uitkomst was. Een aantal dagen werden we op de hoogte gehouden met foto’s van de resultaten. De vrijdag konden we om de auto en het resultaat was prachtig boven verwachting. Zeker het aanraden waard voor een perfect gecoate wagen. Direct wat producten mee genomen voor het wassen van de auto. Ook hier werd ik goed geholpen en kreeg ik een prima uitleg wat er nodig was en hoe ik het moest gebruiken. Kort samen gevat. Super service, klant gericht en kennis van producten en werkzaamheden
Menno Paauwe
Menno Paauwe
2021-03-08
Echte aanrader als je je auto perfect wil hebben! Patrick is een vakman en leverd kwaliteit af! Flexibel en komt zijn afspraken na. Veel kennis in huis waardoor hij een juist advies kan geven. Erg blij met het resultaat!
Martijn Oppeneer
Martijn Oppeneer
2021-03-07
Om mijn auto te laten detailen en te voorzien van een coating, heb ik contact opgenomen Patrick van Splendid detailing. Ik vond het heel fijn dat Patrick mij meteen uitnodigde om een persoonlijke uitleg te geven over hoe het detailing proces van mijn auto ging verlopen. Hierna hebben we een datum geprikt en de auto gebracht. Na een week kon ik de auto ophalen en was ik blij verrast! De auto zag er weer uit als nieuw! Patrick is een gepassioneerde detailer die liefde heeft voor het vak wat hij uitoefent! Daarnaast is ook de nazorg bij Splendid detailing zeer goed! Heb je vragen over het verzorgen van je auto of producten die hier voor nodig zijn. Neem contact met Patrick op en hij helpt je met alle plezier! Patrick bedankt voor het vakwerk wat je hebt afgeleverd! Ik beveel het iedereen aan die het beste wil voor zijn auto!
Hans Lute
Hans Lute
2021-03-07
Patrick is een goede betrouwbare man die goed werk verricht! Hij doet vakkundig werk en levert de auto PERFECT af. Bij dit bedrijf kan je je auto met een goed gevoel achterlaten voor mooi resultaat.
Jochem de Bat
Jochem de Bat
2021-03-07
Wij hebben onze Audi SQ7 voor het laatst bij Patrick van Splendid Detailing laten behandelen. Deze keerde in nieuwstaat bij ons terug. Patrick is erg gepassioneerd in zijn werk en dat was zeker te zien aan het eindresultaat. Ook is het fijn op de manier hoe je als klant behandeld wordt. Al met al, een ontzettende aanrader!
roy vos (Airz_rs)
roy vos (Airz_rs)
2020-09-29
Patrick van Opti-coat Goes is een man met liefde voor zijn passie. Hij doet ook echt uiterste best om alles zo goed mogelijk van dienst te zijn, heb je vragen stel ze zeker aan hem hij zal advies geven wat voor jouw auto het beste is.

Duurzame keramische coating

Voordelen van een keramische auto coating

Een keramische auto coating biedt een breed scala aan voordelen die elke autobezitter zou moeten overwegen. Allereerst is er de bescherming die deze coating biedt. In vergelijking met traditionele wax- of sealantproducten biedt een keramische coating langdurige bescherming tegen schadelijke elementen zoals UV-straling, vogelpoep, boomhars, zure regen en zelfs lichte krassen. Dit betekent minder tijd en geld besteed aan herhaaldelijke toepassingen van andere producten.

Een ander opmerkelijk voordeel van een keramische auto coating is de verbeterde glans die het aan je voertuig geeft. Deze coating geeft de lak een diepere, rijkere glans en laat je auto er altijd uitzien alsof hij net uit de showroom komt. Bovendien maakt de hydrofobe eigenschap van de coating het schoonmaken van je auto een fluitje van een cent, omdat water en vuil eenvoudigweg van het oppervlak afglijden. Kortom, als je op zoek bent naar de ultieme bescherming en glans voor je auto, is een keramische auto coating de ideale keuze.

Detailing op maat

Offerte op maat

Er zijn vele soorten auto coating behandelingen mogelijk, zowel voor uw exterieur als interieur. Wanneer u een offerte aanvraagt, brengen wij kosteloos een advies op maat uit. Wij lichten deze graag persoonlijk toe zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Alles voor u en uw auto!

Daarnaast zijn wij via chat, WhatsApp of telefoon bereikbaar voor al uw vragen.

Splendid DetailinG

Onze Locatie

Vragen?

Heeft u vragen over Opti-Coat Coatings of andere Car Detailing behandelingen neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.