Opti-Coat Pro3

Opti-Coat Pro3

Splendid Detailing

Opti-Coat Pro3

Opti-Coat pro3 is de ultieme coating in onze coating lijn. Het is de meest geavanceerde coating die de meeste bescherming en glans kan geven. De coating is vier keer zo dik als de Opti-Coat Pro Plus. Dze keramische coating biedt het beste bescherming tegen chemisch etsen en straatvuil. Opti-Coat pro3 verbeterd de levensduur van uw autolak door het aanbrengen van meerdere lagen bescherming. Na het aanbrengen van de pro3 lagen worden er meerdere topcoat lagen aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de lak nog harder wordt en het de mogelijkheid heeft om te beschermen tegen kleine krasjes voor de levensduur dat u uw voertuig in bezit heeft.

Best mogelijke bescherming
Levenslange levensduur
10 jaar garantie
Ultieme hardheid
Extreem vuilafstotend
Ultieme glans
Opti-Coat Pro3 behandeling

Detailing op maat

Opti-Coat op maat

Er zijn vele soorten Opti-Coat behandelingen mogelijk, zowel voor uw exterieur als interieur. Wanneer u een offerte aanvraagt, brengen wij kosteloos een advies op maat uit. Wij lichten deze graag persoonlijk toe zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Alles voor u en uw auto!

Daarnaast zijn wij via chat, WhatsApp of telefoon bereikbaar voor al uw vragen.

Splendid DetailinG

Onze Locatie

Vragen?

Heeft u vragen over Opti-Coat Coatings of andere Car Detailing behandelingen neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.