Opti-Coat Pro

Duurzame keramische coating

Wat is Opti-Coat Pro?

Opti-Coat Pro is de meest geavanceerde en duurzame keramische coating op de markt. Deze innovatieve formule is speciaal ontworpen om uw voertuig een ongeëvenaarde bescherming te bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waaronder UV-stralen, verontreinigingen, zure regen, vogeluitwerpselen en krassen. Opti-Coat Pro is een Siliciumcarbide coating welke ontwikkeld is voor het beschermen van uw autolak. Wanneer de coating aangebracht is op uw voertuig gaat deze een verbinding aan met de blanke lak wat resulteert in een uniforme laag. Gezien het geen wax of sealing is beschermt het uw auto op de lange termijn. Opti-Coat Pro is vele malen dikker dan traditionele lakbeschermingen en hoeft slechts eenmalig te worden aangebracht.

Zeer chemisch beschermend
Lange levensduur
5 jaar garantie
Grotere hardheid dan glascoatings
Vuilafstotend
Meer Glans
Coatings zijn de ultieme lakbescherming
Minimaal 5 tot onbeperkt garantie
Gecertificeerde Opti-Coat installer
Meer dan 15 jaar car detailing ervaring

Bescherming en Glans

Waarom Opti-Coat Pro kiezen?

Langdurige Bescherming: Opti-Coat Pro biedt een duurzame bescherming die jarenlang meegaat, waardoor uw voertuig er langer als nieuw uit blijft zien.

Diepe Glans: Dankzij de heldere, glasachtige afwerking krijgt uw auto een diepe, reflecterende glans die indruk maakt op iedereen die hem ziet.

Investeren in Waarde: Met Opti-Coat Pro investeert u niet alleen in de langdurige schoonheid van uw voertuig, maar ook in de toekomstige waarde ervan.

Eenvoudig Onderhoud: Met Opti-Coat Pro wordt het reinigen van uw auto een fluitje van een cent. Vuil en verontreinigingen hechten zich minder gemakkelijk aan het oppervlak, waardoor uw auto langer schoon blijft.

Bescherming tegen Elementen: Of het nu gaat om schadelijke UV-stralen, zure regen of krasjes, Opti-Coat Pro vormt een sterke barrière die uw lak beschermt tegen schadelijke invloeden.

Duurzame keramische coating

Gecertificeerd Opti-Coat Pro Installer

Bij Splendid Detailing zijn we trots op onze deskundigheid en toewijding aan perfectie. Ons team van hoogopgeleide professionals staat klaar om Opti-Coat Pro met uiterste precisie op uw voertuig aan te brengen, zodat u het maximale uit de beschermende eigenschappen kunt halen. Wij begrijpen dat uw auto meer is dan alleen een voertuig – het is een investering en een passie. Daarom behandelen we elke auto alsof het de onze is.

Bent u klaar om uw auto te laten stralen met de ongeëvenaarde bescherming en glans van Opti-Coat Pro? Aarzel niet, neem vandaag contact op met Splendid Detailing. Ons toegewijde team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, een afspraak in te plannen en uw auto te voorzien van de langdurige verzorging en verbluffende uitstraling die alleen Opti-Coat Pro kan bieden. Uw waardevolle voertuig verdient niets minder dan een behandeling die de tand des tijds met glans doorstaat. Laat uw auto stralen als nooit tevoren!

Detailing op maat

Opti-Coat op maat

Er zijn vele soorten Opti-Coat behandelingen mogelijk, zowel voor uw exterieur als interieur. Wanneer u een offerte aanvraagt, brengen wij kosteloos een advies op maat uit. Wij lichten deze graag persoonlijk toe zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Alles voor u en uw auto!

Daarnaast zijn wij via chat, WhatsApp of telefoon bereikbaar voor al uw vragen.

Splendid DetailinG

Onze Locatie

Vragen?

Heeft u vragen over Opti-Coat Coatings of andere Car Detailing behandelingen neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.