OPTI-COAT PRO PLUS

Opti-Coat is een harde keramische laag die zorgt voor een superieure bescherming tegen krassen met een hardheid van 9H. De coating beschermt ook tegen beschadiging van invloeden vanuit het milieu, denk hierbij aan vogelpoep en zure regen.

De prepolymeer maakt een microscopische verbinding met de lak en creëert op deze manier een permanente bescherming voor het oppervlak. Daarnaast zal de hydrofobische eigenschap die de coating met zich mee brengt uw auto langer vrij houden van vervuiling.

Opti-Coat heeft een betere weerstand tegen chemische stoffen, krassen en vervuiling dan andere coatings die verkrijgbaar zijn. Het is de ultieme bescherming voor de fabriekslak van uw voertuig. Wij hebben zoveel vertrouwen in dit product dat u zelfs 7 jaar garantie krijgt.

Meer informatie

OPTI-GUARD LEATHER

Opti-Guard Leather creëert een hydrofobische en bevat een zeer geconcentreerde UV beschermer die er voor zorgt dat leder en vinyl niet vroegtijdig zullen verouderen, craqueleren. Ook zal de coating beschermen tegen verkleuren en vlekvorming van o.a. spijkerbroeken en/of lederen riemen. 

Meer informatie
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

GEÏNTERESSEERD?

Ben u benieuwd wat wij voor uw auto kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.